Lánybúcsú

10 tipp hogy te rendezd a legjobb lánybúcsút

Felkértek vagy rád jutott az a megtisztelő feladat, hogy megszervezd a menyasszony “utolsó” lányként átmulatott estéjét? Elsőre egyszerű feladatnak tűnhet hiszen ha lánybúcsút szervezel, valószínűleg elég közel állsz az ünnepelthez. És pontosan ugyanebből az okból érezhetsz magadon egy kis nyomást amikor neki ülsz a feladatnak, hiszen mindenki a lehető legjobb, legemlékezetesebb partyval szeretné megajándékozni a lányságát búcsúztató arát.

Hogy minden gördülékenyen menjen összeszedtem pár tippet, ami segíthet a szervezésben:

  1. Alapszabály

Ez a menyasszony estéje! Gondold végig hogy ő minek örülne. Ez a legfontosabb. Itt most nem számít ha valaki felesleges pénzkidobásnak gondolja hogy egy izmos fiú pár percig táncoljon, ha a menyasszonynak minden vágya egy chippandale fiú, dobjátok neki össze az árát. Viszont ez ugyanúgy érvényes arra is, ha semmiképp sem szeretne. Akkor ne hozzátok őt kínos helyzetbe vele!

  1. Facebook csoport

Sokszor előfordul, hogy a csapatból nem mindenki ismeri egymást. A legjobb, ha a menyasszony létrehoz egy csoportos beszélgetést a facebookon azokkal, akiket szeretne meghívni a bulijára és ha mindenki jelen van ő kilép. Utána pedig tudtok, ötletelni és minden részletet megbeszélni.

  1. Titok

Bizony van hogy a menyasszonyt nagyon furdalja a kíváncsiság hogy mire számítson, de legyen csak meglepetés. Ne árulkadjatok.

  1. Programok

Kérd ki a többi lány véleményét, mert már egyre több olyan hely van, ahol kifejezetten lánybúcsús programokat kínálnak, sokszor igen kedvező csomagajánlatban. Lehet valamelyikük nem rég volt egy szuper lánybúcsún. 🙂

(Hamarosan megmutatom, hogy milyen programokat szerveztem az egyik barátnőmnek.

  1. Játékok

A programtól függően állítsd össze a játékokat. Ne legyen túl sok és ne legyenek túl hosszúak. Kivéve ha pizsi partyt rendeztek és pont ez a buli a lényege. 🙂

Legyen logikai sorrendje. A tesztek, kirakós, videós feladatok szerintem jobban működnek az elején, a party hevében már nem biztos hogy megálltok majd kirakózni vagy rajzolni, valamint  ahogy halad előre az este valószínűleg úgy lesz egyre bátrabb a menyasszony a kérdezős feladatokhoz. 

  1. Mi fér bele a keretbe

Cupcake, limuzin, chippandale, disco belépő, pajzán ajándékok és persze a menyasszony aznapi fogyasztását is illik szétdobni egymás között. Csak úgy repkednek a tízezresek, de nem is kell feltétlenül sok drága programot lefoglalnotok. A sok kis apróság is a végén ki tud adni egy nagyobb összeget. Persze függ attól is hogy mekkora a csapat. Azt gondolom, hogy egyrészt ha egy közeli rokon, barátnő esküvőjére vagyunk hivatalosak, akkor várható hogy lánybúcsú is lesz és erről azért általában már korábban tudunk, így érdemes anyagilag ezt is belekalkulálni. Ugyanakkor persze azt is el kell fogadni hogy nem mindenki teheti meg, hogy az esküvői kiadások mellett még több tízezer forintot bulizzon el egy éjszaka alatt. Legyetek jófejek lányok! Ha valaki pár ezer forinttal kevesebbet tud beleadni, dobjátok szét egymás között a fennmaradó összeget (ez általában nem több fejenként pár száz forintnál.) (Low Budget party ötletek hamarosan)

  1. Osszátok fel a feladatokat egymás között.

Megint csak party függő, de nem kell egyedül a szervezőnek meggebednie ha sok a feladat. Például az egyikőtök elkészítheti az ajándékdobozt, a másik előkészítheti a dekorációt vagy beszerezheti a kiegészítőket, a harmadik süthet sütit stb, stb.

  1. Az ajándékdoboz

Ebbe aztán mindenféle vicces dolgot beletehettek ami a “jó házassághoz kellhet”, de ha találtok valamit ami igazán a menyasszonyra illik garantált a siker, de rakhatottok bele olyan dolgokat is ami a másnap túléléséhez szükséges. 🙂

  1. Kiegészítők

Ne felejtsétek el időben beszerezni a kiegészítőket, mint pl lufi, kitűzők. Ha webshopból rendelitek, tegyétek meg amint kinéztetek mindent. Nekem több helyről kellett rendelnem, mert a “fő” ajándék közben elfogyott az eredti helyen.
(Részletes lista hamarosan)

  1. Emlékkönyv

Örök emlék az estéről. Elkészíthetitek saját magatok is, de ha nem akartok vele bíbelődni, hamarosan elérhető lesz személyre szabható változatban a saját készítésű emlékkönyvem fogadalommal és játékokkal és sok-sok extrával.)

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük