Cukrász,  Esküvői szolgáltatók,  Szolgáltatók

Burny’s Cakes – Tortacsodák

Hogy találtam rá Burny’s Cakes-re?

Sem nekem, sem páromnak nem voltak nagy elvárásai. Nem volt kitétel a különleges ízvilág és a kinézet kapcsán sem volt határozott elképzelésünk.
Legyen finom! – Nekünk ennyi elég!

Először google és facebook csoportok ajánlásai alapján válaszottunk ki pár ismertebb cukrászdát. Elmentünk és kértünk egy-egy szelet tortát. Lehet ez volt a probléma. Lehet hogy ezek a “szelet torták” másképp készülnek, mint az esküvőre szántak, de nekem egyáltalán nem ízlettek, pedig én édesszájú vagyok és nem nehéz lenyűgözni.

Egy-két ilyen próbálkozás után, magam kértem inkább ajánlásokat. Egy ilyen ajánlás által találtunk Norbira, akihez szerencsére pont volt lehetőség tortakostolóra menni. Ha jól emlékszem 8 féle tortát kóstoltunk meg és mind nagyon finom. Végül párom döntötte el az ízeket, mert nekem annyira ízlettek hogy bármelyik tökéletes lett volna az esküvőnkre. Túró- és vörös bársony tortánk volt. Azt kiemelném, hogy párom nem szereti a túrós édességeket és sokan voltak így a vendégek közül, de mégis mindenki azt mondta hogy ez a túró torta a legjobb torta volt amit ettek.

A díszítés is tökéletes lett. A mi esküvőnk télen volt és a fő motívumunk a hópehely volt.

Itt találjátok meg: https://www.facebook.com/Tortacsodak/

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük