Esküvői szolgáltatók,  Ruhaszalon,  Szolgáltatók

Mia Wedding Dress

Minden a ruhával kezdődött.
Ugyan elképzeléseink már voltak, de a ruhám megvásárlása volt az első igazi lépés az esküvőnk szervezésében és minden csak ezután következett. Nem szándékosan alakult így, csak így hozta az élet. Őszintén szólva azon az őszi napon amikor 2 barátnőmmel megbeszéltük, hogy megnézzük a ruhákat nem gondoltuk volna, hogy pár perccel(!) később már könnyekig hatódva tulajdonosa is leszek a ruhámnak.

Az eljegyzésünk után nem sokkal elkezdtem nézelődni pinteresten és rögtön meg is akadt a szemem egy ruhán.
Egyszerű, letisztult, számomra tökéletes, viszont később szembesültem vele, hogy árban semmivel sem kerül kevesebbe, mint a hatalmas királynős ruhák, sőt…

Mivel eredetileg is kis esküvőt szerettünk volna, így nem akartam a ruhára több százezer forintot költeni, később pedig amikor meglett a téli dátumunk, tudtam hogy arra kevés lesz az esély hogy az esküvőnk napja körül legyen meg a kreatív fotózásunk, mivel havas képeket képzeltem el, így minképp meg szerettem volna venni a ruhát. (Ez sajnos hó hiányában elmaradt.) 

Lelkesen bújtam a különböző facebook csoportokat, de sajnos nem nagyon találtam stílusban, méretben és persze árban megfelelő ruhát, míg nem megakadt a szemem egy hirdetésen, ahol akciós áron kínáltak új ruhákat. Rengeteg fotó volt a ruhákról és találtam több olyan ruhát, ami az én elképzeléseimhez közel álltak, így kértem egy időpontot.

Megérkezésünkkor megmutattam az előre kinézett ruhákat, de sajnos a legtöbbet már megvették vagy nem az én méretem volt, de Ági rögtön kihúzott a ruhák közül egyet, amit az elmondásaim alapján jónak ítélt meg. Felvettem és rögtön könny szökött a szemembe. Nem akartam elhinni, hogy pár perc alatt meglett a ruhám, így felpróbáltam több másikat is, de semelyik sem tudta felülmúlni az elsőt, úgyhogy ott helyben meg is vettem.

Utána láttam, hogy nagyon sokan hasonló tapasztalattal jöttek ki a szalonból. Az első lett az igazi. 🙂

Amikor én vásároltam a ruhámat, akkor még nem ezeken a csodás helyszíneken várták a menyasszonyokat. Alig egy év alatt hatalmasat fejlődött, szépült a Mia Wedding szalon. A legújabb üzletben már minden egy helyen elérhető, valamint öltönyszalont is nyitottak, ahol a jelenlegi trend mellett, hagyományos egyenes szárú öltöny nadrágok is megtalálhatóak. 

A Mia Wedding Dress-t itt találjátok meg:
https://www.facebook.com/MiaWeddingDressSzalon/
https://www.facebook.com/deluxemia/

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük