Esküvői szolgáltatók,  Szolgáltatók,  Zenekar

Cocktail Music Partyzenekar

DJ vagy Zenekar? Szerintem ez a kérdés a legtöbb párnál felmerül.
Mi is sokáig gondolkodtunk érveltünk egyik-másik szolgáltató mellett. Sokáig túlzásnak gondoltunk zenekart hívni kis létszámú esküvőre, végül mégis az élő zene mellé tettük le a voksunkat. 

Nem keresgéltem túl sokat, rögtön Márton Lajos zenekarát kerestem meg és ha nem lett volna szabad nekik a dátumunk, komoly gondban lettem volna.

A zenekar nevével először facebookon, esküvős csoportok olvasása közben találkoztam. Nem is egyszer, hanem nagyon sokszor. Akárhányszor kért valaki zenekarra ajánlást a legtöbben őket írták. Így amikor mi is elérkeztünk az esküvőszervezésben ehhez a ponthoz, rögtön rájuk kerestem. Emlékszem milyen hosszan böngésztem az oldalukat. Meghallgattam a referencia felvételeket, megnéztem a bulikban készült videókat. Hatalmas repertoárral rendelkeznek. 

Ezután megnéztem a facebook oldalukat, ahol szintén rengeteg ajánlás található, valamint minden esküvőről, partiról képek. Nem mintha nem lettem volna már korábban is meggyőzve, arról hogy milyen fantasztikus, tehetséges zenekarról van szó, de ez feltette az i-re a pontot. Mindig nagyon csinosan, mindig összeöltözve, sokszor harmonizálva az esküvő színeivel jelennek meg.

Ezen a ponton egy kicsit félve írtam nekik egy üzenetet, melyben árajánlatot kértem, ugyanis azt gondoltam hogy egy ennyire profi csapat biztos olyan összeget mond, ami nem fog beleférni a keretünkbe, de meglepetésemre teljesen reális árat kaptunk. Lalival, a zenekar vezetőjével ezután telefonon megbeszéltünk minden részletet.

Tudtam, hogy nagyon jó bulit fognak csinálni a lagzinkon, de messze túl szárnyalták minden elképzelésemet. Csodálatosak voltak. Kedvesek, bájosak és maximálisan a mi igényeinkre figyeltek.
A vendégek nagyon sokáig emlegették, hogy sok jó lagziban voltak, de a mi zenekarunk volt az összes közül a legeslegjobb.

És hogy ez mennyire így van bizonyítja, hogy a koszorúslányom esküvőjére is őket kértük fel, ahol szintén egy hatalmasat buliztunk és szintén mindenki dícsérte őket.

A Cocktail Music Partyzenekar oldalait itt találjátok: 
https://www.cocktailmusic.hu/
https://www.facebook.com/cocktailmusicpartyzenekar/

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük