Esküvő

Téli esküvő előnyei

Sokan ódzkodnak a téli esküvőtől, pedig igazán különleges hangulatuk van és a kültéri szertartásról sem kell feltétlenül lemondani. Ez az időszak igazán varázslatos tud lenni és akár sok-sok előnnyel is járhat.

IDŐJÁRÁS

Nem kell azon aggódnotok, hogy milyen idő lesz aznap, míg a többi évszak azért bőven okozhat meglepetést. Valamint az urak egész biztos, hogy szívesebben viselik az öltönyüket, mint nyáron a kánikulában. 

KORÁN SÖTÉTEDIK

A megfelelő fényekkel, dekorral igazán meghitt szertartást tarthattok és nem kell estig várni vele.

SZABAD IDŐPONTOK

Novembertől március elejéig ritkul az esküvők száma, így még akár pár hónappal a kitűzött dátum előtt is válogathattok a helyszínek között.

SZOLGÁLTATÓK

Ahogy a helyszíneknek, úgy a szolgáltatóknak is szabadabb ez az időszak.
A legtöbben sokkal rugalmasabban tudják kezelni a határidőket, mert nem kell feszített tempót tartaniuk. Emellett ilyenkor sokan jelentős kedvezményeket is adnak. 

EGYÜTT MARADNAK A VENDÉGEK

Főleg kis létszámú esküvőkön látványos, ha szétszéled a vendég sereg. Jó időben gyakrabban elidőznek a vendégek a friss levegőn, míg télen inkább csak a dohányzó vendégek vágynak a szabadtérre, de ők se időznek kint túl sokáig.

AMIRE ÉRDEMES FIGYELNI

A téli esküvő egyetlen ellensége a latyak. Érdemes olyan helyszínt választani ahol készülődni is lehet, de legalább átöltözésre van lehetőség, valamint a kreatív fotózást inkább másnapra tenni, mint szertartás előttre, főleg ha kültéri képeket is szeretnénk.

Inspirálódnál? Gyere és csatlakozz a Team Bride facebook csoportjához, ahol további ötleteket találsz!
https://www.facebook.com/groups/705108626718750/

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük